Most 50% vissza nem térítendő állami támogatással

Saphal Hosszú Élettartamú Napelem Rendszerek Garanciával

Töltse ki az űrlapot és visszahívjuk*

Vagy hívjon minket (H-P 8-16h között)
*A megnövekedett igények miatt előnyös, ha Budapest és környékén (+80km) lakik, mert első körben itt végezzük el a napelem rendszerek kiépítését.
Ha időben szerződést köt, még szaldó elszámolásba kerülhet. Ne maradjon le! Hívjon minket!

Megtérülő Beruházás

Értéknövekedés

Megújuló Energia

A napelem rendszer képes megtermelni a háztartás mindennapi teljes elektromos áram szükségletét, ezzel nem csak a környezetét, de pénztárcáját is kíméli. Fűtött úszómedence vagy elektromos autó ingyen töltése otthon? Most megvalósulhat, amiről eddig csak álmodott! Tudja meg, hogy hogyan.
Saphal napelem a háztetőn

Miért éri meg önnek?

Megtérülő beruházás

Napelem rendszereink átlagosan 7 év alatt visszahozzák az árukat, ezt követően Önnek pénzt termelnek, mivel egy jól méretezett rendszer kiváltja villanyszámláját. Állítsa elő megújuló energiával saját áramszükségletét tervezhető áron. A hosszú élettartamú, ipari minőségű panelek 20 év múlva is kiválóan szolgálják Önt és családját, így biztos lehet benne, hogy befektetése megtérül. A beruházással ingatlana értéke is növekszik.

Ki sem kell mozdulnia a hálószobából

Teljes körű ügyintézést, tervezést, engedélyeztetést és kivitelezést vállalunk! Önnek csak a döntést kell meghoznia, a többi a mi dolgunk. Partnerünk segítségével a hitelt is kényelmesen intézheti.
Saphal napelem a háztetőn

Miért válasszon minket?

0 +
kivitelezett projekt
0 +
tonna CO2 megtakarítás
0 +
kWh áram megtakarítás

A Saphal-nál 2004 óta segítjük ügyfeleinket különféle építő- és építészmérnöki tervezéssel és tanácsadással. Több mint 200 napelem rendszer telepítést végeztünk országszerte, ami nagymértékben  hozzájárult környezetünk megóvásához és ügyfeleink kiadáscsökkentéséhez egyaránt.

Rehus Csaba Attila -Saphal Engineering Kft.
Kelemen A. István
Szépné Pongracz Edit - Saphal Engineering
Wéber Zsombor - Saphal Engineering Kft.

Cégünk a napelem rendszerek tervezése és telepítése mellett komplex épületenergetikai tanácsadással is foglalkozik, így komplexebb rálátásunk van, hogy Ön hol és hogyan spórolhat meg még többet.

Töltse ki a fenti űrlapot és kollégánk minden kérdésére választ ad.

Teljes körű garancia

Garanciát vállalunk

Kizárólag már sokszorosan bizonyított, rendkívül strapabíró, tartós alkatrészeket és komponenseket használunk napelem rendszerek építéséhez, annak érdekében, hogy a megépített rendszer évtizedekig hibamentesen kiszolgálja Önt és családját.

Minden felmerülő költséget előre egyeztetünk, ezért nem érheti meglepetés sem a kivitelezés alatt, sem az átadás után. Teljes garanciát vállalunk az elvégzett munka minőségére, valamint minden telepített berendezésre.

Az átadás után sem hagyjuk magára. Igény esetén távfelügyeletet biztosítunk az általunk telepített napelem rendszerhez. Bármilyen esetleges probléma, vagy meghibásodás előfordulása esetén, a legrövidebb idő alatt segítünk. Ránk garantáltan hosszú távon is számíthat.

Gyakran feltett kérdések

Ha Otthonfelújtási támogatással szeretne napelemet, akkor most kell cselekednie! Ugyanis 2021. június 30-tól megváltozik az elszámolás az energiaszolgáltató felé. Az un. szaldó elszámolásban Ön ugyanannyit kap az áramért amit megtermel, mint amennyiért veszi a szolgáltatótól, ez a lehetőség azonban a támogatást igénybe vevők esetében csak a fenti határidőig csatlakozókra garantált, ezt követően kedvezőtlenebb feltételek mellett szerződhet. Ne késlekedjen, hívjon bennünket most!

Az állam maximum 3.000.000 forintig, költségek legfeljebb 50%-áig támogatja a legalább egy gyermekes családok lakásfelújítását, amelyet napelemes rendszerre is igénybe lehet venni.

A következő feltételeknek kell megfelelni: magyar állampolgárság, 1 éve folyamatos TB jogviszony, a gyermek 12 hetes magzati kor és 25 éves korhatár között lehet, a szülőnek mint szerződőnek az ingatlanban minimum 50%-os tulajdonrésszel kell rendelkeznie, a gyermek az ingatlanba legyen bejelentve. Napelem telepítésnél a beruházásnak br. 450.000Ft/kWp fajlagos teljesítmény ár alatt kell lennie, melyről nyilatkozatot adunk.

További részletekről szívesen állunk a rendelkezésére. Hívjon minket!

Minden alkatrész és építőelem időben rendelkezésre áll, így nem kell hosszú hónapokat várnia a napelem rendszer telepítésére. Az előzetes egyeztetések, tervezés és szerződéskötést követően akár azonnal kezdődhet a kivitelezés. Legtöbb idő az engedélyek beszerzése, melyet teljes körűen elintézünk Önnek. A szerződéskötéstől számítva 3-4 hónapon belül használhatja rendszerét.

A 20-30 éves élettartamra tervezett napelem panelek rendkívül erős, ütésálló edzett üvegből készülnek, melyben még a rendkívüli időjárás sem tud kárt tenni. A szél fújhat, a vihar tombolhat, Ön mégis nyugontan aludhat otthonában.

Okos napelem rendszereinket akár mobiltelefonjáról is felügyelheti. Igény esetén központi távfelügyeletet is biztosítunk Önnek.

Segítünk választani az ajánlatok közül

Egy hagyományos napelem-kivitelező céggel szemben, mi segítünk Önnek összehasonlítani és véleményezni más cégek által adott ajánlatok műszaki tartalmát, annak érdekében, hogy biztosan a legjobb döntést hozza meg

©2021 Saphal Engineering - Az oldal és annak összes eleme szerzői jogi védelem alatt áll